معرفی
«لیلی لال» نخستین مجموعهی شعری است که در آن یک شاعر مرد از زبان زنان امروز سخن گفته است. خالق اثر دراینباره میگوید که بههیچوجه به تفکیک جنسیتی انسانها اعتقادی ندارد و تأکید میکند که لیلی لال هرگز اثری فمینیستی با تعریفی که جدال جنسیتی بیهودهای را تمدید میکند، نیست. بلکه هدف او در این مفهوم برقراری دیالوگ میان «انسان زن» و «انسان مرد» با هدف رسیدن به ادراک و فهمی متقابل است. در کتاب صوتی لیلی لال ما با شعرخوانی مرسوم در نسخههای صوتی آثار پدیدآمده یا دکلماسیون شعرها مواجه نیستیم. رویا تیموریان چهرهی شناختهشدهی سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان و البته استاد مسلم در عرصهی فن بیان و صداپیشگی، شعرهای این اثر را که هریک سرگذشت یک زن را روایت میکند، با هنرمندی تمام در خوانش و صداسازی، هر یک از کاراکترها را برای ما به تصویر میکشد و زنده و ملموس میکند. انتخاب سازها و موسیقی اثر نیز هوشمندانه انجام گرفته است. در موسیقی این اثر از یک ساز سنتی (کمانچه) با اجرای استاد شروین مهاجر که از چهرههای شاخص موسیقی و نوازندگی این ساز ایرانی است و از یک ساز غربی و امروزی (گیتار) با اجرای خانم کارینا کیمیایی از هنرمندان نامدار موسیقی کشورمان که درجهی دکتری تخصصی این ساز را دارد، استفاده شده است تا بهگونهای ناگفته نمادی از بستر رویداد شعرها و سرگذشت شخصیتهای آن در وضعیت جامعهی در حال گذار باشد.
دربارهی حسین قنواتی
حسین قنواتی شاعر، نویسنده، خوشنویس و روزنامهنگار است. او متولد اسفند ماه سال ۱۳۵۱ در شهر اهواز است. شورِ شعر در او هنگاهی روی داده که در وادی خوشنویسی، مضامین شعر کلاسیک را در حال نگارش مورد دقت قرار داده است. از سوی دیگر ورود وی به وضعیت جهان امروز و مسایل آن از درگاه روزنامهنگاری اتفاق افتاده و از آن متاثر شده است. تاکنون از قنواتی چهار کتاب و دهها مقاله در حوزههای فرهنگ و هنر و همچنین تحلیل مسایل اجتماعی در مجلات داخلی یا رسانههای خارجی منتشر شده است. در بازتابی که از اندیشهی او درمییابیم، معنا به صورت واژههایی نمادین با مفاهیم «عشق»، «حقیقت» و «زیبایی» رخ مینمایند. لیلیِ لال دومین مجموعهی شعر او و حاصل مواجهی زنده و واقعی با تکتک زنانی است که قنواتی خود را متعهد به آن دانسته تا زبان گویای آنها باشد. از دیگر آثار حسین قنواتی میتوان به مجموعهی شعر «خانهام نزدیک آزادی است/ ۱۳۸۳» – مجموعهی قطعات نثر ادبی داستانمحور با عنوان «سلامهای عاشقانه- پیامهای بیپروا به رویایی سیساله/ ۱۳۹۳» و مجموعهی شعر دیگری با عنوان «بُغضهای منتشرنشده/ ۱۳۹۳» اشاره کرد.
دربارهی رویا تیموریان
رویا تیموریان، بازیگر تئاتر- سینما و تلویزیون، زادهی ۲۷ اسفند در تهران و فارغالتحصیل دانشگاه هنر در رشتهی بازیگری و کارگردانی است. فعالیت هنری او از سال ۱۳۶۲ آغاز شده و تاکنون و با وجود خانوادهای هنری در کنار همسرش استاد مسعود رایگان و دختران هنرمندش دُرنا و دنیا فعالانه ادامه دارد. تیموریان ایفای نقش در بیش از سی فیلم سینمایی، بیستوهشت مجموعهی تلویزیونی و دهها تئاتر و نمایشنامه و نمایش رادیویی را در فعالیت هنری خود دارد. در کارنامهی هنری او که دارای نشان هنری درجهیک از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برابر با دکتراست، جوایز درخشانی دیده میشود که در حوزهی سینما شامل تندیس زرین نقش اول زن برای بازی در فیلم «زندانِ زنان» و چندین جایزهی دیگر از خانهی سینما- جشن سینمایی و تلویزیونی دنیای تصویر- جشنوارهی سینما حقیقت و جشنوارهی فیلمسازان مستقل زن است. همچنین وی جایزهی منتقدین تئاتر، جایزهی بهترین بازیگر تلویزیون و چهار بار کاندیداتوری جایزهی بهترین بازیگر زن در جشنوارهی بینالمللی فیلم فجر را نیز در سابقهی فعالیت هنری خود دارد. او در عرصهی آموزش استعدادهای جوان نیز فعالیتهای شایانذکری داشته است. عضویت در هیئتعلمی دانشکدهی هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی در دههی هشتاد، تدریس کارگردانی و بازیگری در موسسهی کارنامه طی دههی هفتاد و تدریس در کلاسهای آزاد بازیگری کانون تئاتر بانوان از این جمله است. گفتنی است رویا تیموریان و همسرش، مسعود رایگان بهعنوان هنرمندانی ویژه و شناختهشده در عرصهی استادی فن بیان و صداپیشگی هنری نیز مطرحاند. چندین دوره داوری سینما در جشنوارههای انجمن سینمای جوان در دههی هفتاد، چندین دوره داوری در جشنوارههای فیلم خانهی سینما، چند داوری در جشنوارهی بینالمللی تئاتر فجر و جشنوارهی تئاتر بانوان نیز از دیگر سوابق فرهنگی و هنری رویا تیموریان است.
مشخصات
- عنوانلیلی لال
- ناشرنوین کتاب
- مدت زمان۶۰
- شماره پروانه یا مجوز۱۶۱/۱۴۱/ک/۹۴
- مرجع صادر کنندهوزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- گروه سنیبزرگسال
- نوع بسته بندی کتاب صوتیدیجی پک
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.