معرفی
تمپر برای عصاره گیری قهوه به روش اسپرسو کاربرد دارد.
برای عصاره گیری قهوه به روش اسپرسو، پودر قهوه باید تا حد مناسبی تمپ یا فشرده شود. این فشرده سازی باعث می شود تا آبی که با فشار از دستگاه اسپرسو روی قهوه ریخته می شود، با نسبت زمان مناسبی از قهوه عصاره گیری کند. به عبارتی دیگر، اگر قهوه تمپ نشود، آب زودتر از زمان مورد نیاز از قهوه رد شده و کم عصاره گیری می شود.
قابلیت تنظیم ارتفاع
مشخصات
- وزن۲۰۹ گرم
- نوعتمپر قهوه تکنیکال
- سایر توضیحات_قابلیت تنظیم ارتفاع_رنگ بندی متنوع
سعید محمدی –
بسیار عالی و خوب بود واقعا دست فروشنده درد نکنه
کاربر خریدار محصول –
این مدل ها خیلی بهتر از معمولی کارو انجام میده
رضا قلعه خانی –
ازنظرمن عالین
مهدی جهانیار –
خیلی خوبه از تمپر های معمولی خیلی راحت تره و قهوه استاندارد تری میتونید درست منید باهاش
بابک رهبری –
کالا دقیقا مطابق عکس برام ارسال شد برندش هم روش چاپ شده بود
نیما اکبری –
خوبه ولی خیلی روون نیست می تونست بهتر باشه
سعید باطنی باغچه سرا –
خوبه بد نیست قیمتش کمی بالاست
Farshad Ahmadi –
چیزی که فکرش رو میکردم نبود، ولی کار راه اندازه
کاربر خریدار محصول –
وسیله خوبی است برای صاف کردن قهوه و شیارهایش باعث آب براحتی به داخل قهوه نفوذکنه
علیرضا زمانی –
کاش به حای آلومینیوم استیل بود، ولی من راضی هستم.
حسین لطفی –
چون فنری هستش برای کسایی که تازه کارن خوبه
سبا سلمانیان –
ارسال بموقع و جنس عالی